services
gastheren
Gastheren

Onze gastheren zijn professionals in het beveiligen van uw gelegenheid. Zij weten hoe ze om moeten gaan met lastige personen en hoe ze uw gasten welkom moeten heten.


Lees meer...

receptionisten
Receptionisten

De ontvangst van gasten is een van de belangrijkste visitekaartjes. Goede receptionisten zijn per definitie professionals in het gastvrij onthalen van klanten, bezoekers en relaties en het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van telefoontjes.

Lees meer...

garderobemedewerker
Garderobemedewerker

I.B. Bedrijven Service verzorgt professionele garderobediensten door goed opgeleide garderobemedewerkers.
Een garderobemedewerker bewaart en houdt toezicht op de jassen, tassen en andere bezittingen van gasten.

Lees meer...

sleutelbeheer
Sleutelbeheer & toezicht

I.B. Bedrijven Service is gespecialiseerd in sleutelbeheer en Toezicht. Wij kunnen voor uw bedrijf, loods en particuliere woningen de opvolging doen bij technische meldingen, inbraakmeldingen ed.

Lees meer...

toiletmedewerker
Toiletmedewerker

Tijdens evenementen houdt de toiletmedewerker toezicht op de hygiëne voor en rondom de toiletten. Daarnaast houdt de toiletmedewerker toezicht op het misbruik van verboden genotsmiddelen en heeft deze een belangrijke sociale functie.

Lees meer...

chauffeurs
Chauffeurs

Wilt u een chauffeur die u zorgeloos naar uw bestemming (werk, vergadering , bruiloft enz.) brengt?  Dan heeft I.B. Bedrijven Service voor u chauffeurs (beveiligers) die u door binnen- en buitenland chauffeuren.


Lees meer...

parkeerregelaars
Parkeerregelaars

Of het nu gaat om congressen, openingen, feesten of evenementen, altijd komt de verkeers- en parkeerproblematiek om de hoek kijken. Hoe komen uw gasten er? Waar parkeren uw gasten? Wie ontvangt uw gasten?

Lees meer...

facilitaire dienstverlening
Facilitaire dienstverlening

I.B. Facilitaire Service richt zich op het leveren van niet-beveiligingsgerichte en veiligheidsgerichte functies, waarbij wel een grote mate van dienstverlening aan de orde is.


Lees meer...bruler

© BTM 2008 | Sitemap | Algemene voorwaarden