chauffeur
garderobe
fotoblok3
fotoblok4
bedrijf

I.B. Bedrijven Service is een jonge, dynamische onderneming met een moderne kijk op veiligheid en Services.
De wens en de behoefte van de klant heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit uit zich in maatwerk waar men van op aan kan. Bij I.B. Bedrijven Service krijgt niet alleen de kwaliteit aandacht, maar wordt ook continuïteit geboden. Een garantie waar u, als opdrachtgever, ook in de toekomst bij gebaat bent. I.B. Bedrijven Service biedt een persoonlijk, professionele en betrouwbare oplossing dankzij een uniek concept van optimale en flexibele dienstverlening.

.Gebaseerd op een professioneel team van ervaren en klantgerichte medewerkers. Een van onze medewerkers stelt samen met de klant een plan op en de professionals van I.B. Bedrijven Service zorgen ervoor dat deze geheel naar wens zal worden uitgevoerd. Mocht er tussentijds aanpassingen gewenst zijn, dan kan dit met uw adviseur besproken worden. Gedurende de opdracht zal deze adviseur uw contactpersoon zijn, wat bijdraagt aan de continuïteit. Personeelsbeleid Onze services valt of staat met de mensen die de diensten uitvoeren. I.B. Bedrijven Service hanteert een mensgericht personeelsbeleid waarop ook onze bedrijfsfilosofie van toepassing is.

Dit betekent: het stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers door een opleidingsprogramma en begeleiding op de werkplek; menselijke waarden en normen staan voorop; communicatie afgestemd op de behoefte van de medewerker, gericht op informatievoorziening en uitwisselen van ideeën zodat medewerkers van elkaar leren; aandacht voor werken in teamverband en aandacht voor de individuele prestatie; het regelmatig meten van de medewerkertevredenheid waarvan de resultaten worden omgezet in nieuw beleid. Mocht u vrijblijvend meer informatie willen ontvangen of wilt u graag weten wat I.B. Bedrijven Service persoonlijk voor u kan betekenen, neemt u dan contact met ons op.


bruler

© BTM 2008 | Sitemap | Algemene voorwaarden